idiotiske priče - idiotizmi lukas

Katastrofa u Beogradu: Aca Lukas ih vodi u Novu godinu

Nova 2018 godina još nije ni počela a već imamo jedan bedak vezan za nju: u Beogradu, na glavnoj manifestaciji dočeka Nove godine nastupaće Aca zvani Lukas!
Aca Lukas, rasčupano-neuredni turbofolker koji se probio pevajući po splavovima kriminalcima i mafijašima, splavarušama i ostaloj bagri.
Slavljenje Nove godine na trgovima Beograda otpočela je gradska omladina kojoj se nije dopadalo da plaća dočeke u kafanama sa pevaljkama i masnom prasetinom i jagnjetinom. Za njih su nastupali urbani bendovi a sada je sve to pretvoreno u cirkus čija je glavna zvezda Aca Lukas!
Što je najgore, taj za sebe tvrdi da je nekakav urbani lik, koji je odrastao na beogradskom asfaltu. Mi znamo da je on toliko urban lik da ga najviše obožavaju čobani iz zabiti i vukojebina koji samo što se ne oglašavaju sa MUUUUUU i BEEEEEE!
To znači da u Beogradu turskog melosa neće nedostajati, biće zavijanja kao u Istanbulu. Možda Novu godinu otpočne pevajući svoj hit o groblju Lešću koji on ima na svom orijentalnom repertoaru.
Naravno, nas niko nije ni pitao zašto nam novac odlazi u džepove tog šabana, samo da bi se seljadija provodila na dočeku Nove godine. Otet novac je otet od naše kontrole, upravo zato da bi se mogao zloupotrebiti za plaćanje bahatosti koje ne vrede ni pišljivog boba!
Sigurno je da će njegov nastup otvoriti put za nastupe još i Kebama, Bekutama, Sinanima, Afrikama i tako dalje da ne povraćamo od muke.

P.S. Nije poznato da li će prilikom nastupa Lukasa binu da ukrase po ukusu koji najviše odgovara njegovom publikumu: slamom, senom, ovcama, kozama i seoskim klozetima!