Kičeraj nazvan školskom uniformom

 • Konačno  su nam stigle i poodavno najavljivane  školske uniforme za učenike  i prvi utisak koji one izazivaju je: da li ih je kreirala šurnjaja nekog od ministara iz Vlade?
  Realno, ovoj kreatorki je bila potrebna debela veza , da se nešto ovako nepraktično, glupo i ružno progura kao ozbiljna stvar koju će na sebi morati da nose današnje generacije đaka.
  U redu, klinci sa slike jesu slatki, ali oni bi to bili u skoro svakom odelu, tako da nije trebalo da im se nakači neka umišljena kreatorka i zagorča im život sa ovim nepraktičnim krpama koje se jedino ispravno mogu nositi ako se prethodno prođe manekenski kurs hodanja po modnoj pisti i to u slučaju da nema vetra.
  U poređenju sa našim novim đačkim uniformama i trudu da se one ispravno nose i održavaju, uglađeni radnici multinacionalnih kompanija, bankari i japiji su opušteni rege kuleri sa Jamajke!
  Pazite kravate: ta obaveza vezivanja i nošenja tog prokletog hrvatskog izuma, stvarno može biti kobna. Dečije igre često znaju biti okrutne i opasne,  tako da se na prve slučajeve povređivanja  a možda i davljenja neće dugo čekati. Gde je ta moronka učila za kreatora, kada tome nije pridala ni zrno pažnje?
  Cena jednog ovakog idiotskog odela  je kažu 6000 dinara, suma za koju se za izlazak mogu obući i kurve splavaruše i to od glave do pete. Koliko je takvih odela potrebno jednom učeniku osnovcu da bi on stalno bio uredan i čist? Mislimo da bi za to neka plata po austrijskom standardu bila OK.
  Zato na kraju imamo poruku: ne uništavajte deci lepe školske dane i detinjstvo! Ako već nemate ništa bolje od ovakvog kičeraja, nemojte ni njega deci da namećete!
  I ne možemo da odolimo: obucite u to sranje one u Skupštini, znate već kojoj!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *