Jeb.la vas IKEA

Došla nam je IKEA jeeeaa, kako smo sada svi srećni ovde u Srbiji!
Čekali smo jako dugo da IKEA dođe i kod nas, molili se u molitvama da se Ikea pojavi i konačno dočekali to ovaploćenje.
Sada je otvorena samo jedna ali uskoro će ih biti pet, da podmiruju celu Srbiju, svi ćemo nameštaj da kupujemo samo kod njih. Mi debilčine i pomodarska stoka volimo da na našu oskudnu livadu dovedemo tuđu kravu da pase, nebitno je što naše krave već skapavaju od gladi.

Tako bi se nekako mogle opisati emocije ove glupanderske nacije kojoj su tuđa govna slađa od domaćeg hleba.
Jasno da je Ikea ovde došla da dobro zaradi (profit u milionima).                                                 Prvo je dugo, dugo analizirala naše tržište a onda se odlučila da nastupi na njemu.
Iako su znali da su naše plate smešno niske, videli su i koliko smo glupi pa kupujemo razna uvozna sranja (kao oni Indijanci koji su za perle i đinđuve prodali sopstvenu zemlju), samo da bi se mogli pohvaliti kako se snadbevamo iz fensi prodavnica.
Odmeravali su šta je snažnije u Srbiji: siromašnost ili glupost.
POBEDILA JE GLUPOST i eto njih kod nas.
Jeste da je to nameštaj od jeftinih materijala iverice i kartona ali to nema veze, važno je i moderno imati IKEIN nameštaj!

Vlast se hvali, kažu Ikea je u svojoj prodaji zaposlila oko 400 naših radnika – dok će isto toliko domaćih prodavaca ostati bez posla i sigirno još bar 4000 radnika u domaćoj industriji nameštaja ali ko ih šiša kad oni nisu IKEA. Nećemo ništa ni da proizvodimo, samo ćemo da kupujemo i zadužujemo se (ok, možda malo da se bavimo kriminalom).
I još pričamo kako smo zemlja pametnih ljudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *